fredag 10. juni 2011

Når alt kommer til alt


Det er kun få dager igjen til min praksisperiode hos Dagbladet er ferdig. Disse tre månedene har gått fort, mye fortere enn jeg kunne tenkt meg. Jeg har hatt en utrolig lærerik og morsom tid, menneskene som jobber der er helt fantastiske og tar imot en med åpne armer. De viser mer enn gjerne hvordan ting foregår og det viktigste av alt, de har tolmodighet! 
Da jeg fikk svar på søknaden min om at jeg fikk ta praksisperioden min hos Dagbladet, hadde jeg ingen idè om at jeg skulle få noe som helst på trykk, det jeg hadde forestilt meg var at jeg skulle få være med de dyktige fotografene ut på oppdrag for å se og lære. Dette har jeg også fått gjøre og det er utrolig hva man lærer ut av det. Jeg har fått møte mange profilerte mennesker gjennom denne tiden. 
Nå sitter jeg her i en alder av 16 år, jeg har hatt to bilder på trykk og enda mer på nett. For meg er det ganske stort, dette er noe som kommer til å bety mye for meg i fremtiden. Dette er jo det jeg vil satse på, det er klart det ser bra ut på en CV at jeg i en alder av 16 år allerede har bilder på trykk i en av landets største aviser. 

Jeg ønsker å takke alle fotografene i Dagbladet for all hjelp og veiledning. Tusen takk for at dere har tatt meg med ut på oppdrag og for at dere har latt meg prøve og feile, det betyr mye for meg! 
Tusen takk til Charlott som står for all publisering av sakene på nettsiden og blogg. 
Og ikke minst, tusen takk til alle dere som har gitt meg gode tilbakemeldinger på bildene, det betyr utrolig mye og det gir masse inspirasjon til å fortsette! 3 kommentarer:

Kari-Anne sa...

Du har all grunn til å være stolt!! Hele verden ligger for dine føtter fine frøken!

nadja sa...

Jeg er enig med Kari-Anne. Flinke, fine frøken!

Helena Maria sa...

Tusen takk! Ja, det er sant som du sier, Kari-Anne og jeg skal benytte meg av enhver mulighet til å gripe den!
Det varmer veldig med slike ord, fra dere begge!