torsdag 21. juli 2011

Avskjed


Det er alltid trist med avskjeder, så vi hadde ikke sett frem til denne dagen i det hele tatt. Skrovajentene var her i hele åtte dager, heldige oss!! 


Å stå opp tidlig om morningen er ikke det som står høyest på lista når det er ferie. Aller helst skal vi sove om dagen og være våken om natta. Da kan vi danse til fin musikk i fine skjørt. Men det kan ikke vare evig og jeg tror Aurora var den som vant "sovelengstpremien" i dag, 3 timer, tross alt!  


Gårsdagen gikk med på pakking, "sittepåkoffertentrikset" slår aldri feil, og definitivt ikke i denne gangen heller. Her ble det som kunne vakumpakket og resten rullet tettitett. En del timer med shopping har vist seg å være en liten fiende når det kommer til pakking. Men det gikk...utrolig nok. Aurora hadde 400 g i overvekt, ikke dårlig! 
Innimellom all pakking, dansing, shopping, skravling og soving, har vi også rukket å lakke neglene rosa. 


For en fantastisk uke dette har vært. Den har gått fortere enn vi har rukket å tenke...men sånn er det når det er evigheter siden sist og vi har mye å ta igjen. Det blir ikke lenge til neste gang. Jeg har allerede rukket å sett på billetter til Lofoten, så snart kan vi danse, snakke om gutter, sitte på kafè, lakke negler og sove hele dagen sammen igjen. 

Jeg gleder meg! 2 kommentarer:

Aurora sa...

Har hatt det urtolig fint hos dokker! Kommer tel å savn dæ så mye, men det skal IKKE bli lenge til neste gang vi møtes <3

Helena Maria sa...

Det er fint å høre, vi har kost oss masse!!
Det blir ikke lenge til, nei! <3