fredag 19. august 2011

The last days off summer

Skolen har startet og ferien gikk fortere enn jeg rakk å tenke...tenk det! 
Den siste helgen i feiren, tilbragte jeg i Øyer. Med familie som har sessongkort til både Lilleputthammer og Lekeland, ble det fort både en, to og tre turer dit.  Skal ikke klage på det!

"Helena, jeg er himmelen", sa Maria til meg. Riktig det. Is og sukkertøy ble spist....også de av tre skulle smakes på, dog ikke like godt. 


Det var sommer, sommerfugler, måser, regnbuer, skyer, små hus, show, Malte Knapp på sin høye ett-hjuls sykkel, sukkertøy, Ola og Hedda, Baker Mælum, korte lyktestolper, vindusutstillinger med små centimeter høye møbler, sklier og ikke minst fantastiske mennesker som gjorde helgen min til en fantastisk avslutning på ferien.

Og det beste av alt....FIRE skal snart bli FEM, i januar...en liten pike eller gutt...kan nesten ikke vente! 

4 kommentarer:

nadja sa...

åh, så fine bilder du tar. love.love.love. hvis vi får ett barn til en gang, skal du få ta bilder av det. vet ikke om du er kjempe dyr, men du er i alle fall farlig flink. utrolig fine pastellfarger. <3
p.s. søt lillebror som fylte år.

Helena Maria sa...

Tusen takk, Nadja! Åhh, jeg vil mer en gjerne ta bilder av deres barn..Una også! Jeg er ikke dyr nei, ønsker egentlig ikke noe, jobben er så utrolig koselig og givenes i seg selv. Pastellfarger er nydelig! <3
Leo er søt, ja! :))

Dronninga sa...

SV: Tusen takk for gode tips i forhold til Siverts barnehagestart. Det har heldigvis gått bedre idag så satser på at det ikke tar alt for lang tid.
Utrolig flink du er til å ta bilder forresten!

Helena Maria sa...

Dronninga: Det er fint å høre at det går bedre, jeg var spent på hvordan dagen i dag var. Det går seg nok til snart skal du se. Som sagt, han stokoser seg i barnehagen, så det er ikke noe å være redd for!

Tusen takk for det! :)